platax

några veckor senare.

Kategori: Allmänt

Det känns nästan som att dagarna bara går, men man gör inte så mycket.
Men känner mig duktig som börjar ta tag på körkortet igen, läser lite då och då. :) hoppas jag blir duktigare och får in allt i hjärnan så att jag kan göra prover och sådant snarast. :)

Har beställt lite grejer, en tröja åt mig och sen presenter till Niklas (även om han fyller i december, men kunde inte låta bli), "kattmatta" som ska vara framför kattlådan, det ska tydligen hjälpa mot kattsand över hela golven. haha. Får hoppas!

Sen tror jag inte att jag har beställt något mer nu. haha. men man vet ju inte. haha, kanske kommer mer. kan inte låta bli ibland.

-

För tillfälligt sitter man hemma själv, Niklas är på en fest (fast nykter) och hoppas på att han ska komma hem, vill inte gå och sova utan honom. haha. :) men han kommer väl när han är trött, eftersom han jobbade tidigt i morse.

För imorgon ska jag upp och jobba 9-18.15. Sen ska jag leka med Linnea.
Då hade jag faktiskt tänkt att fråga om man skulle ut och mata ankorna, jag har gammalt bröd(måste kolla först så att det inte är mögligt förstås.) som jag tänkte de kanske vill ha. :)

-

Jag har varit lite sjuk (feber och sådant) så har varit hemma några dagar, vart typ sjuk förra fredagen, och sen kände jag mig redo på tisdagen. så har missat mycket och har försökt ta igen det jag hade planerat, men mer planeringar kommer. haha. Det tar aldrig slut.
Får göra en lista på allt.

-
nej, nu säger vi god natt, och så hörs vi senare. TJADÅ! :D

freedag

Kategori: Allmänt

Idag är en vanlig dag, men ändå är den lite speciell, för Niklas kommer hem idag. :)
Han har varit borta i 5 dagar på utbildning och det är ju så tomt, men han är bara hemma över helgen så ska han tillbaka i några dagar till.
Men tar vara på tiden som man får.
Idag har jag diskat, tvättat en maskin och bytt sängkläder så att det är fint tills Niklas kommer hem. :) älska nya sängkläder.

Nu ska jag gå och ta mig en ipren, för jag känner mig tung i huvudet och så, hoppas på att jag inte håller på att bli sjuk. för har haft ont i huvudet varje kväll och trött hela dagarna, i några dagar. Men det är väl som vanligt bara något litet sen går det bort.
Har varit så flera gånger då jag känner att "neej, nu kommer jag att bli sjuk, sen försvinner det." fast det är väl skönt det. :) då slipper man vara hemma och inte kunna göra något.

Ha en bra dag, tjaaaaa
 
 
En gammal sommarbild. :)