platax

ajajaj.. och aj

Kategori: Allmänt

Jag har sååå ont, jag får klaga här! :P
Jag har varit på fest och firade Jennifer. Grattis i efterskott!
Jättekul hade man. :) Men klockan var tillslut mellan halv 3-3 och jag skulle gå ner och hämta min jacka, för det var rätt så kallt där.
Då frågar Niklas mig när jag var påväg ner för trappen om vart jag skulle. Då vet jag inte om jag skulle stanna till och säga Va? eller typ svara. Men sen svartnande allt och helt plötsligt så står jag upp och har ont. (slog mig nog inte i huvudet, för där har jag inte ont) Skitläskigt. Men ja, var väl alkoholen som slog i taket, var som att jag vart aspackad. :P För sen vart jag HUR trött som helst, satt ute och sov på "altanen" eller vad det heter och väntade på skjutsen.
Sen var man hemma och jag hade nog inte så ont, eller minns inte.
Men dagen efter, Aj!
Men jag vet inte om jag har gjort mig illa allvarligt eller om det bara är blåmärken som inte syns.
Det roliga är också att jag måste ha glidit sidleds. HAHAH. För jag har ont i högerarm, vid revbenen-högra ryggen, sidan av låret. :P
Synd att ingen såg. :P haha.

Men men, vi får hoppas att det går över snabbt. :)
Men blir det värre så får man väl söka hjälp. Men just nu känns det onödigt, för de kan säkert inte göra någonting alls. Säger väl typ bara "vänta i några dagar till.." Så jag gör det. :P

Ne, nu ska jag vidare, tjaaadå!

tröttast!!!11

Kategori: Allmänt

Ja gud så trött jag är.. eller var precis. Såg precis på en film och den var sååå seg. >< kanske bara var jag som var riktigt trött från början.
Men nu har jag tvättat bort sminket och var lite piggare. :P Imorgon så är det Alla hjärtans dag och det är även Niklas och min förlovningsdag. <3 4 år som förlovade. :) då ska vi bara vara hela dagen, och sen mot kvällen blir det ut och äta och sen blir det att gå på bio. :) jag hade biobiljetter som jag hade vunnit som vi tänkte använda. :) då blir det röjar ralf. haha. Vi hade inget annat som vi/jag gillade.
 
Jag trodde att jag hade en massa att skriva om, men bara för det så kommer jag inte på något mer. haha.
Så det får väl duga såhär sålänge. :P
 
heeeejdå

kväller

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och väntar ut tiden, klockan ska bli 00.00.
Då ska jag försöka skriva Grattis först till Malin som fyller år. :D
Henne ska man även fira på fredag. ^^ ska bli kul!

Har även shoppat idag. Det är farligt att vara inne och surfa, iofs så köpte jag grejer till andra. :P Presenter och sådant var det. :)
Köpte även hem en present åt Linnea (fast hon fyller i juni) haha. Men äsch, var en bra present tycker jag. ^^ Det gäller att köpa när man väl ser något bra. För annars sitter man där när det är lite om tid och hittar ingenting..

Snart blir att sova, är sååå trött. Men snart så. :)
Nu är det slutskrivet. Heeejs