platax

host host!

Kategori: Allmänt

Usch för att vara sjuk, eller febern är borta. Nu är det bara förkylning kvar, och den lär väl sitta ett tag. :/ Hoppas den inte är kvar länge iaf. Det känns som det är grej på grej. :P först gjorde illa mig i revbenen sen när det börjar bli bra, då blir man sjuk. haha.

Det har varit sååå tråkigt att bara ligga i soffan eller sängen och inte kan göra något. Jag kan nog säga att jag gillar att ligga i soffan, men det är ju bara när jag Vill, inte när jag "måste" :P

-

Har även beställt lite grejer. :$ så farligt att sitta och titta på sidor. haha.
Har beställt BHar, det paketet kom idag, ska hämta ut det sen. :)
Och har förut beställt från HM, lite saker till hemmet, som handdukar och dukar och så. :P Men det är redan uthämtat, men badrumsmattan ska hämtas ut idag, det skickades inte i samma paket.
Sen väntar jag Fortfarande (beställde den 5/3) på tyg som jag beställde, det står att den väntar på sin leverantör, kan ta upp till 14 dagar, blä! Hoppas snart.
Sen har jag beställt skor och ett par röd/vinröda byxor. :P Hoppas att allt blir som jag vill ha det.
Men Sen får jag sätta stopp. Kan ju inte beställa hur mycket som helst. haha. Även om det är billigt. Jaja.


Nu har jag inte så mycket att säga, börjar tänka att jag borde börja lägga upp bilder. :P Men är så dålig på att fota och sen ännu sämre på att lägga in i datorn. haha.
Hejsan svejsan.

Håller tummarna

Kategori: Allmänt

Det gör jag allt, har intresseanmält på 2 lägenheter, en på norr och en på slagsta. :) Det står ej när de "går ut i datum" så man får väl bara hålla koll om de hör av sig, men det lär väl vara andra som ligger före, men hoppas inte. ;]

Det är vänner som har flyttat och så, man blir så avundsjuk, för jag har velat länge flyttat från denna lägenhet. Det är så kul att få börja om och få rensa och ja.. allt. Eller förutom flyttstädningen och själva flytten då man bär allt är kanske inte det roligaste. :P

Men denna lägenhet är inte fin. :( iofs så tackade vi nej till vardagsrummet att de skulle göra om, men de är annat som man inte är nöjd med. Men men, kanske bara är jag som är kräsen. :P
Man har ju en bild på hur man vill ha det.


Idag känner jag att jag har träningsvärk i armarna. :P Fick bära på Alice nästan hela dagen igår. hehe. Hon är söt. :) men just på bussen då det inte finns några platser så ska hon komma upp i famnen på mig och så somnar hon. :O då står man där och håller henne i ena armen och den andra på ett räcke. haha.
Sen kallar hon mig "Momo". :O:O är jag inte lite ung för att vara mormor? :P hahaha.


Aja, nu tillbaka till tvn, sen ska jag jobba 13-22.15. :)
Tjaaaaaadå

tuggummi

Kategori: Allmänt

Tuggar just nu på Extra tuggummi, med smak av jordgubb. Men den tappar snabbt smak. :/ har knappt hade den i länge och den har ej mycket smak kvar. Lite synd.
Just nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar, har även torkat av möbler i vardagsrummet. Det behövdes. :P

Igår städade jag och Niklas ur Niklas garderob, han hade så mycket som var tajt och trasigt och som aldrig kommer att använda, så nu är det bra. :) det är inte liksom Fullt i garderoben som var det, man fick knappt plats med mer kläder, helt fullsmockat. :P
Mina kläder brukar jag gå igenom då och då, så där ser det likadant ut som vanligt, inte så mycket ökande.


Jag beställde gardiner från Jotex, och var glad att de kom igår, men sen när jag skulle sätta upp dem så var det såna här korta, täckte bara halva. HAHAHA. så det var bara att skicka tillbaka, Men hittade inga andra (ville ha hissgardiner)
Så jag och Niklas kom fram till att jag skulle beställa metervara, sen syr jag egna. :) det blir nog bra. Ljusgråa och sen blir det svarta band som man kan knyta dem sen när man vill ta upp gardinerna, fast det lär inte hända ofta, solen lyser in så starkt.

Och persienner har jag inte på alla fönster, och jag har fått av Linneas farfar förut. :) men de måste man såga av eller något för de är för stora. Så dem sparar jag. ^^


Nej ni, nu ska jag fortsätta med smått städandet, sen blir det kaffepaus.
Tjadå. :)

god morgon

Kategori: Allmänt

Eller ja, eller God lunch? Jag har varit uppe sen 9, så det kanske inte är morgon länge? :P
Men iaf, kollar just nu på Hope for wildlife på Viasat Nature. Så söta djur de räddar. ^^ Men jag är rastlös, sitter ju jäämt vid soffan känns det som, bara för att jag inte kan göra det jag vill nu när jag är skadad. :P Men tänkte iaf ta ett försök med att dammsuga, bättre det än inget.

Vill även åka iväg någonstans, får se om man hittar någon man kan åka iväg med. ^^ bara göra något.


Äsch, nu har jag inte mycket mer att säga, inte för att jag hade det heller. tjaadå