platax

julen har varit, och nu kommer nyår

Kategori: Allmänt

Jajamen, julen har varit och det har varit både bra och stressigt.
Det bra är att det har varit så trevligt att träffa alla och ge alla julklappar och få fina julklappar, tackar alla så mycket. Jätte nöjd med allt!
Det mindre bra är ju stressen, vi åkte till 4 platser på julen, man hann ju nästan inte slappna av kändes det som.

-

Och på måndag är det ju nyår, men det blir att jobba, börjar klockan 7 dagen efter nyår också. :/ kommer jag ens orka vara uppe till 12? vill ju typ gå och sova vid 10. Men det går ju inte. :P
Så vi får se hur man ska göra, det går ju inte heller att sova middag, för jobbar ju till typ halv 5 eller vad det var på själva nyår. och sen jobbar jag till 22.15 på söndagen, så får ju inte så mycket sömn ändå. så lär ju vara död på tisdagen. haha.
Men kanske får testa berocca, eller hur det stavas? det som går/gick på reklamen. Då kanske jag orkar dagen efter.
Det borde jag klara tycker jag. Några timmar mindre har ju inte skadats.
Men det visar sig som sagt. Är ju några dagar kvar.

Sen börjar det nya året, mycket ska göras, jobbsökes, göra klart körkortet och massa till. Inget nyårslöfte har jag inte, det är nog för att jag inte klarar av att hålla det. haha.


Nu ska jag se på tv, tänkte bara skriva av mig lite under reklamen. :)
Tjaaadå

Snart jul

Kategori: Allmänt

Det är inte många dagar kvar till jul. :) Mysigt men ändå stressigt. haha.
Jobbade idag, det gick faktiskt rätt så bra. För jag brukar alltid känna mig jätte stressad när jag jobbar med färskvaror och sådant. Jobbade över lite idag så att lite etiketter skulle kunna komma upp. Men vart ej klar med alla. >< var så många och jag frös som fAan! Så jag gav upp när jag knappt kunde böja mina fingrar. :P jag var mycket vid kylarna.

Imorgon blir det lite mer jobb 12-20 sen blir det helg. :) sen Juuuul!
Hoppas alla julklappar innan komma, väntar på 2 paket. 1 skickades med express och det andra skickades förra veckan. :/ så man får vänta och se. Annars är alla andra klara.

Imorgon ska vi ha tomteluva på jobbet. :P det blir nog kul. hehe.
Hoppas det finns någon åt mig, äger ingen själv. Eller jag har en som är avlång, men den blir nog lite jobbig att jobba med. haha.
Iofs ska jag typ bara sitta i kassan och så, men ändå. :)


Nu så, nu blir det att gå och lägga sig, Gooood natt!
och GOOD JUL! om vi inte hörs innan. ^^

tom i bollen

Kategori: Allmänt

Gaaaaaah! Denna dag var ju inte den bästa.
Visst jag jobbade kväll igår och kunde ej somna på en gång som man borde ha gjort. Skulle upp klockan 6 dagen efter och jobba klockan 8.
Men det kändes ju bra, men sen under hela dagen så var det stressigt och jag kände mig helt vilsen.. :/ förstår inte vad som var fel med mig. Letade efter ett paket, tog skit lång tid för mig, sen hittade Sandra det. Hallå? Jag letade där 3 gånger typ. :O Hur kunde jag ha missat?

Jaja, imorgon blir det nog en bättre bra förhoppningsvis! Ledig dessutom, så då blir det att ta det lugnt, hålla på lite här hemma skulle behövas. Sen ska jag och Linnea träffas och vi ska spela Super Mario på Super nintendo! :)


Snart är det jul, jag har nog alla julklappar klara, väntar fortfarande på vissa på posten, men sen så. :)

Nu se vidare på tv, goood natt

Rubrik torsk

Kategori: Allmänt

Jag vet aldrig hur jag ska börja meningen på bloggen.. jag får alltid känslan av att börja såhär "Dagarna går.." just för att jag inte skriver varje dag. haha. Men vill ju inte vara för upprepig. :)

Kollade nyss på en disneyfilm, alltid bra! Insåg även att man alltid är glad efter att man har sett filmen, alltid så glada slut och så.

-

Imorgon blir det julklappshandling, man har ju ett par att handla åt.. haha. tror jag räknade med 11 stycken, som ligger på prio-listan. Hoppas att man hittar allt imorgon till ett bra pris. :)

Idag har det varit en lugn dag, men ändå hållt på hela dagen, började med en kopp kaffe(som varje dag) sen satte jag på en tvättmaskin kollade på ett avsnitt. Sen hängde jag upp tvätten. Sen satte jag igång med att byta vatten i akvariet och skrubba lite på glasen (alger/gräs) :/ något som jag längtar efter i februari eller när det var då man ska byta allt vatten och så, då kan man verkligen skrubba hela och sen byta ut alla växter så att man slipper.
 
-

Nåja, sen gick jag och handlade, tänkte ut lite mat. Hade ju i tanke att äta något som Niklas inte tycker om när han är iväg på utbildning i Stockholm. Så det vart tonfisksås (det kanske bara är jag som tycker det låter som en sås - som i brunsås, bea-sås och sådant, men jag menar "köttfärs"-liknande.)
Men iaf den vart god, som alltid, det är väl inte ofta man tycker illa om sin egna mat. haha.

Sen vart det kväll och Malin kom över och vi såg på Grey's och så, sen gick hon hem och jag kollade klart på Disneyfilmen. och nu sitter jag här. :D

Och vad jag ska göra nu vet jag inte, känns för tidigt att sova, är inte alls trött. Men ska ändå upp rätt så tidigt för att åka med buss.
Blir väl att sitta vid datorn lite till och sen gå och sova.
Nåja, God natt med er så länge. :)